MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Lampa solara CL-S59 cu 59 LED


Lampa solara CL-S59 cu 59 LED

Lampa solara CL-S59 cu 59 LED
Proiector solar LED, montat pe perete, cu senzor de miscare, intr-o dimensiune practica ce poate fi amplasat oriunde. 43 de leduri albe, 8 roșii și 8 albastre. Panou solar 3W Baterie litiu 3.7V, 2400mAh Raza de detectare a senzorului de miscare: pana la 5m, 120 grade Timp de incarcare: 8 ore in lumina soarelui Durata de viata a bateriei: pana la 10 ore (in functie de utilizare) Telecomanda Dimensiuni: 20 x 9 x 4cm 3 functii: 1. Porniți cu detectarea mișcării și opriți după 20 de secunde 2. Porniți în lumină slabă și strălucitor odată ce este detectată mișcarea 3. Porniți întotdeauna la lumină slabă Descriere; - Când se folosește al patrulea mod, luminile roșii și albastre vor clipi 20-25 de secunde după ce oamenii pleacă, ceea ce poate servi drept avertisment noaptea - Există 59 de LED-uri puternice și unghiul de mișcare este de 120º, ceea ce poate oferi o iluminare excelentă și poate transforma spațiul întunecat într-un spațiu luminos luminos

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!