Lampa solara de gradina cu doua leduri RGB si tarus


Lampa solara de gradina cu doua leduri RGB si tarus

Lampa solara de gradina cu doua leduri RGB si tarus
Lampa solară de grădină cu două LED-uri RGB și țăruș este soluția perfectă pentru a adăuga o notă de stil și iluminare eficientă spațiului tău exterior. Proiectată pentru a funcționa exclusiv cu energie solară, această lampă aduce un strop de culoare și atmosferă în grădină, curte sau pe alei, fără a necesita cabluri sau consum de energie electrică. Echipată cu două LED-uri RGB, lampa oferă un spectacol luminos plin de culoare, care variază între nuanțe plăcute și vibrante, creând un decor deosebit pe timpul nopții. Lumina se schimbă automat între culori, aducând o atmosferă relaxantă și festivă, fie că te bucuri de o seară liniștită în grădină sau organizezi o petrecere în aer liber. Temperatura de culoare (CCT): 3000K-6000K, RGB Suport Dimmer: Da Eficiența luminoasă a lămpii (lm/w): 80 Indicele de redare a culorii (Ra): 80 Sursă de lumină: LED Tensiune de intrare (V): 1,2 V Flux luminos lampa (lm): 2000 Temperatura de lucru (℃): -15 - 45 Durata de viață (oră): 12 Evaluare IP: IP65 Material: ABS+PS

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!