MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Lampa solara de perete 40 led Andowl Q L427


Lampa solara de perete 40 led Andowl Q L427

Lampa solara de perete 40 led Andowl Q L427
Lampa Solară de Perete Andowl Q-L427, cu 40 de LED-uri, este o soluție de iluminat exterior sofisticată și eficientă din punct de vedere energetic. Proiectată pentru a aduce stil și funcționalitate oricărui spațiu exterior, această lampă solară este ideală pentru curți, alei, terase sau ca lumină de securitate. Una dintre principalele caracteristici ale Lămpii Solare Andowl Q-L427 este sistemul său de 40 de LED-uri de înaltă performanță. Aceste LED-uri furnizează o lumină puternică și clară, capabilă să ilumineze eficient o zonă extinsă. Acest lucru o face ideală pentru a crește vizibilitatea și securitatea în jurul casei sau grădinii dumneavoastră, în special în zonele cu trafic pietonal. SPECIFICATII: Dsitanta lumina 3-5 m Rezistent la apa Tip lumina - rece Inaltime – 12.4 cm Latime – 6 cm Senzor de miscare Durata de incarcare 4-6 ore Autonomie 8-10 ore Tip accumulator – Li-Ion Putere – 3 W Material – platistic Finisaj – mat

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!