MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Lampa Solara Exterior 120 LED, senzor miscare, 1200 LM


Lampa Solara Exterior 120 LED, senzor miscare, 1200 LM

Lampa Solara Exterior 120 LED, senzor miscare, 1200 LM
Într-o lume în care confortul și eficiența se împletesc perfect, vă prezentăm o inovație în iluminatul exterior: Lampa Solară Exterior 120 LED cu senzor de mișcare și o luminozitate de 1200 de lumeni. Este răspunsul ideal pentru nevoile dumneavoastră de iluminare în aer liber, aducând o combinație perfectă între tehnologie avansată și simplitate. Aplicatii multiple: lumina perimetrala de securitate, lumina de veghe, camping si drumetii: 1. Senzor de miscare activat - lampa ramane stinsa pe timpul noptii, iar la detectarea miscarii lumineaza la intensitate maxima pentru 15 secunde. 2. Senzor de miscare activat - lampa se aprinde automat la caderea noptii, la intensitate scazuta. Cand este detectata miscarea, LED-urile comuta la intensitate maxima pentru 15 secunde. 3. Senzor de miscare dezactivat - lampa se aprinde automat la caderea noptii si va lumina la intensitate scazuta in permanenta. 4. Lampa este dezactivata total - functioneaza doar incarcarea solara. Panoul solar este executat din polisiliciu. Lampa are un factor de protectie IP65. Acest lucru o face potrivita pentru situatii diverse: iluminat perimetral exterior, camping si drumetii, lumina de veghe. Cei doi acumulatori a cate 2200mAh fiecare asigura 2 nopti de iluminat in mod economic la o singura incarcare. Specificatii: distanta functionare senzor: pana la 4 metri intensitate flux luminos: 1200lm 120 LED-uri cu lumina alba rece panou solar: 5.5V / 2W carcasa din plastic + ABS, panou solar polisiliciu senzor de miscare senzor zi-noapte 2 acumulatori litiu de 2200mAh fiecare design compact montaj perete 4 moduri de operare

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!