MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Lampa solara pentru camping HB-2678 AX


Lampa solara pentru camping HB-2678 AX

Lampa solara pentru camping HB-2678 AX
Potrivit pentru excursii in aer liber: pescuit, camping. Încarcarea lanternei se face prin cablul USB inclus și, de asemenea, cu încarcare solara. Lanterna solara HB-2678 este un dispozitiv versatil și portabil, conceput pentru a asigura lumina puternica și eficienta în orice condiții de iluminare. Cu o putere de 25W, lanterna solara poate furniza o iluminare puternica, grație tehnologiei LED COB laterale. Acumulatorul lanternii poate fi încarcat prin intermediul panoului solar sau prin intermediul unui cablu USB, oferind astfel o soluție fara fir și eficienta din punct de vedere energetic. De asemenea, lanterna poate fi utilizata și ca power bank, pentru a încarca alte dispozitive mobile. Design-ul compact și ușor al lanternii solare, combinat cu manerul ergonomic, face ca aceasta sa fie ușor de transportat și de utilizat în orice moment. Caracteristici: Sursa de lumina: 40LED+COB Material: Plastic ABS. Alimentare: baterie reîncarcabila încorporata 4.5V Ni-Mh./1500 mAh. Timp de încarcare: 2-3 ore. Timp de lucru: 5-8 ore. Intrare de încarcare: micro USB. Protectie la umiditate: IP44. Putere totala: 25W. Descriere funcționala: Comutator - fara frontala lumina alba - lumina laterala LED stralucitoare; Comutator - lumina cap galben stralucitor - lumina laterala COB stralucitoare;

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!