Lampa solara stradala 400W Led COB 8 Casete individuale


Lampa solara stradala 400W Led COB 8 Casete individuale

Lampa solara stradala 400W Led COB 8 Casete individuale
Lampa solară stradală de 400W cu LED COB și 8 casete individuale este un dispozitiv de iluminat puternic și eficient, conceput pentru a oferi o lumină clară și uniformă în spații mari, precum străzi, parcări, curți sau zone industriale. Echipată cu tehnologie LED COB (Chip on Board), această lampă asigură o iluminare intensă și eficientă din punct de vedere energetic, reducând semnificativ consumul de energie în comparație cu soluțiile tradiționale de iluminat. Lampa Stradala 400W Led COB 8 Casete individuale Cu Senzor de Lumina Telecomanda A ceasta lampa de perete beneficiaza de un panou solar cu ajutorul caruia se incarca, fiind o alegere ideala pentru a fi folosit in locurile fara surse de energie electrica: casa de vacanta, gradina, curte, magazin, cabana, rulote, camping, stana etc. sau pentru a economisi banii. Lampa solara este special conceputa pentru utilizarea acesteia in spatii exterioare. Specificatii tehnice: – Tip Lampa: Iluminat Stradal – Culoare Lumina: Alb/ Rece – Putere: 400W – Tip LED: COB – Numar LED-uri: 936 – Alimentare: SOLARA – Clasa de protectie: IP66 – Flux Luminos: 8000lm – Temperatura Culoare: 6000-6500K – Durata Functionare: >30.000h – Unghi Lumina: 180° – Material: Plastic ABS – Dimensiuni: 580 x 220 x 100 mm

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!