Lampa solara tip proiector 7 LED RGB multicolor pentru curte sau gradina 3W 40 cm A72 8


Lampa solara tip proiector 7 LED RGB multicolor pentru curte sau gradina 3W 40 cm A72 8

Lampa solara tip proiector 7 LED RGB multicolor pentru curte sau gradina 3W 40 cm A72 8
Lampa solară tip proiector LED RGB multicolor, model A72 8, cu o putere de 3W și înălțime de 40 cm, este soluția ideală pentru a aduce lumină și culoare în curtea sau grădina ta, transformând spațiul exterior într-un colț de relaxare și frumusețe. Proiectată pentru a oferi o iluminare puternică și decorativă, această lampă solară îmbină tehnologia avansată cu eficiența energetică, fiind alimentată complet de energia solară, fără necesitatea cablurilor sau a consumului suplimentar de energie electrică. Specificatii: Sursa iluminare: LED RGBW Numar surse de lumina: 7 LED-uri Putere maxima: 3W Flux luminos: 300 lumeni Tensiune (panou solar): 5.5V Putere (panou solar): 1.7W Tip montare: In pamant cu suport de fix (accesorii incluse) Protectie: IP55 pentru curte sau gradina Baterie reincarcabila: DC 3.7V / 2200 mAH Timp de incarcare: aprox. 7-8 ore; Intrerupator: Standard on/off; 2 moduri de iluminare ce se pot selecta: Mod 1: lumina constanta intr-o singura culoare Mod 2: schimbarea culorii (RGB) Inaltime: 40 cm Dimensiuni panou solar: 9x2.5x14.5 cm Material: Plastic rezistent tip ABS; Culoare: Negru

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!