MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Lampa Solara XF-6006 tip Torta cu Efect Flacara Falsa


Lampa Solara XF-6006 tip Torta cu Efect Flacara Falsa

Lampa Solara XF-6006 tip Torta cu Efect Flacara Falsa
Lampa Solara XF-6006 tip Torta cu Efect Flacara Falsa Aceasta lampa solara este un produs ideal pentru iluminatul curtilor. Pe langa iluminatul placut al gradinilor, designul in forma de torta va oferi un aspect foarte chic oricarei gradini. Lampa are acumulator incorporat care se incarca pe timp de zi prin intermediul panoului solar de pe spatele acesteia. Specificatii tehnice: - LED 1W - lumina galbena calda 2700K - autonomie: 8 ore - putere maxima 1 W - voltaj nominal: 3.2V - voltaj maxim: 4V - putere lampa: LED 1W - dimensiuni corp: 600 x 100 mm - dimensiuni panou solar: 70 x 50 mm

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!