MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Lampa solara XF 6029 2 x 20 LED cu senzor de miscare si lumina


Lampa solara XF 6029 2 x 20 LED cu senzor de miscare si lumina

Lampa solara XF 6029 2 x 20 LED cu senzor de miscare si lumina
Lampa solara cu senzor de miscare YH818, 40 x LED, Negru Aceasta lampa solara este ideala pentru a fi amplasata in zonele circulate cel mai des in gospodaria dumneavoastra si nu numai. Este fabricata dintr-un plastic dur, rezistent si dispune de 40 de surse de iluminare de tip LED. Ceea ce ii ofera un plus-valoare acestei lampi este faptul ca este rezistenta la apa. Avantajul unei astfel de lampi este dat de faptul ca este prietenoasa cu mediul inconjurator, incarcandu-se cu energie solara. Caracteristici generale: - Material: plastic - Senzor miscare: da - Numar surse iluminare LED: 40 - Panou solar: da - Culoare: Negru - DimensiunI: 21 x 14 x 6cm - Rezistenta la apa IP65 Avantajele acestei lampi solare: - Nu aveti nevoie de baterii - Se instaleaza in cateva secunde - Este durabila *Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ și pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fața de produsele prezentate pe site. Echipa GAVE.RO"

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!