MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Lampa solara YT-220 226 COB cu senzor miscare


Lampa solara YT-220 226 COB cu senzor miscare

Lampa solara YT-220 226 COB cu senzor miscare
Căutați o lumină de exterior puternică, ușor de reglat? Este vorba de lampa de exterior LED 220 COB, pe care o poti seta cu usurinta in modul dorit cu ajutorul telecomenzii sale. Lampa este alimentată cu energie solară, deci nu necesită o sursă de alimentare externă pentru funcționarea sa, luminozitatea sa ridicată este asigurată de cele 20 LED-uri DMD+15 COB încorporate Este usor de instalat si are protectie IP 65, astfel incat poate rezista in orice conditii meteorologice. Proprietăți: 220 COB Material silicon policristalin 5,5 W 4,2 V Capacitate baterie]: 2 celule total 2400 MAH cu protecție la încărcare și descărcare Material: ABS Impermeabil grad: IP65 Distanța de inducție: 3-7 metri Durată de viață: se încarcă mai mult de 8 ore în timpul zilei, apoi funcționează timp de 8-12 ore

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!