Lampa solara YT 90 cu 90 LED cu senzor de miscare si telecomanda


Lampa solara YT 90 cu 90 LED cu senzor de miscare si telecomanda

Lampa solara YT 90 cu 90 LED cu senzor de miscare si telecomanda
Aceasta lampa solara are 90 de LED-uri si este echipata cu un senzor de miscare si o telecomanda. Caracteristici: – Model YT-90 – Temperatura de culoare: 6000-6500K, cu o luminanta de 300LM – Clasa de protectie IP65, rezistenta la apa – Panou solar de 2400 mAh – Poate furniza iluminat timp de pana la 7 zile odata complet incarcata – Detecteaza miscarea intr-o raza de 3-5 metri – Material: ABS – Culoare: negru – Dimensiunea suportului lampii: 160 x 140 mm – Greutate: 686 de grame – Tipul sursei de lumina: COB (Chip-on-Board) – Culoare de iluminare: alb – Alimentata de o baterie litiu incorporata – Alimentare: panou solar din polisilicon – Metoda de incarcare: incarcare solara Pachetul cuprinde: 1 x lampa solara de perete - 90 LED 3 x surub de prindere 1 x telecomanda 1 x cablu alimentare 5 metri

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!