MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Lanseta telescopica de buzunar (21 cm) din aluminiu cu mulineta


Lanseta telescopica de buzunar (21 cm) din aluminiu cu mulineta

Lanseta telescopica de buzunar (21 cm) din aluminiu cu mulineta
Descoperă plăcerea pescuitului oriunde te-ai afla cu lanseta telescopică de buzunar din aluminiu, un accesoriu ingenios și compact, ideal pentru pescarii care își doresc să fie mereu pregătiți. Cu o lungime de doar 21 cm atunci când este pliată, această lansetă este suficient de mică pentru a încăpea cu ușurință în orice buzunar, rucsac sau torpedou, fiind soluția ideală pentru escapade spontane la pescuit sau pentru momentele în care vrei să te bucuri de natura din mers. O undita din aluminiu, rezistenta, care are, stransa, doar 21 de cm. Poate fi confundata cu un stilou ceva mai mare. Extinsa masoara, insa, aproape un metru. Excelenta pentru pescuitul la copca, dar nu numai. Si poate reprezenta un cadou deosebit pentru un pescar. - Poți pescui oricând, oriunde! - Este portabila, compacta, cu masă redusă și ușor de utilizat. - Se potrivește în buzunar, torpedou, servieta sau rucsac. - Cadoul perfect pentru un copil căruia îi place pescuitul! Lungime închisă: 21 cm - Lungime extinsă: 98cm - Greutate : 56g Mini mulineta - Material: aliaj - Lungimea: 5cm ( aprox ) Continut colet: 1xUndita 1xMulineta

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!