MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Lanternă LED de cap cu Zoom, P70


Lanternă LED de cap cu Zoom, P70

Lanternă LED de cap cu Zoom, P70
Perfectă pentru activități nocturne. Are Zoom telescopic. Se încarcă la cablu USB. Are 5 moduri de funcționare. Rezistentă la apă. Are becuri LED tip T6 Material : aluminiu durabil. Culoare : Negru Baterie Li-ion 18650 Autonomie : 10 ore Putere : 10 W Dimensiune : 11.5 x 8 x 5 cm Lanternă LED de cap cu Zoom, P70" este un dispozitiv inovator și puternic care vă oferă o iluminare excelentă și o versatilitate sporită în diverse activități de exterior. Cu un design ergonomic și funcții avansate, această lanternă este un instrument indispensabil în excursii, camping, alpinism sau în orice altă activitate în care aveți nevoie de o sursă de lumină practică și eficientă. Una dintre caracteristicile remarcabile ale acestei lanterne este capacitatea sa de a oferi o lumină puternică și clară, datorită tehnologiei LED de ultimă generație . Cu o putere nominală de 10 de wați, P70" este capabilă să genereze un flux luminos intens, care acoperă o distanță considerabilă. Indiferent dacă este vorba despre explorarea unui teren dificil sau de a vă ghida în întuneric, această lanternă vă va asigura vizibilitatea necesară. @font-face {font-family:"Cambria Math"; panose-1:2 4 5 3 5 4 6 3 2 4; mso-font-charset:0; mso-generic-font-family:roman; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:3 0 0 0 1 0;}p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-unhide:no; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; margin:0cm; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman",serif; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";}.MsoChpDefault {mso-style-type:export-only; mso-default-props:yes; font-family:"Calibri",sans-serif; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:Calibri; mso-fareast-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;}div.WordSection1 {page:WordSection1;} ATENTIE ! incarcatorul USB NU este inclus)

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!