MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Lanterna de cap W684 cu 8 LED


Lanterna de cap W684 cu 8 LED

Lanterna de cap W684 cu 8 LED
Model: 8 capete Nume: far cu surse multiple de lumină Fitil: 8*LED Baterie: încorporată în baterie cu litiu de 1200 mAh Încărcare: încărcare USB Moduri: reglabil în trei trepte Material: ABS + banda elastica Rezistent la apă: Rezistent la apă Specificații: 1. Luminozitate ridicată și gamă largă de iluminare. 2. Control inteligent al circuitului, modul 3 (lumină puternică-bliț scăzut). 3. Baterie cu litiu încorporată, poate fi încărcată prin USB. 4. Capul poate regla unghiul de iluminare de 120 de grade. 5. Potrivit pentru iubitorii de sport pentru a face unele cum ar fi vânătoarea, ciclismul, ciclismul, cățăratul, mersul pe jos, munca, pescuitul, campingul etc.

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!