Lanterna de Mana Mini ST 515/616 LED T6 Zoom si Incarcare Directa USB


Lanterna de Mana Mini ST 515/616 LED T6 Zoom si Incarcare Directa USB

Lanterna de Mana Mini ST 515/616 LED T6 Zoom si Incarcare Directa USB
Lanterna de Mana Mini ST 515 LED T6 Zoom si Incarcare Directa USB Mini lanterna LED XML T6 este o lanterna ideala de buzunar, fiind ultra compacta si extrem de usor de transportat. Dispune de functia de ZOOM, reglajul acestuia realizandu-se prin culisarea capatului cu reflector al lanternei. Alimentare directa la USB prin intermediul capatului USB atasat direct de corpul lanternei in capatul opus reflectorului. Are snur de purtare si 3 faze de iluminare. Caracteristici generale: - Material: Aliaj Aluminiu - Putere: 6W - LED: tip Cree - Acumulatorul este capsulat - Incarcare direct la USB, avand mufa USB atasata direct de corpul lanternei.Intrarea USB este protejata cu un capacel metalic, in capatul opus al reflectorului - 3 Faze de Iluminare: 100%, 50%, stroboscop - Dimensiuni: 11cm lungime in stare inerta, 12.5cm lungime cu zoom maxim, 2.7cm diametru reflector, 2.4cm diametru corp - Greutate: 97g

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!