MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Lanterna pentru cap cu 3 led-uri puternice baterii reincarcabile incarcator priza si auto


Lanterna pentru cap cu 3 led-uri puternice baterii reincarcabile incarcator priza si auto

Lanterna pentru cap cu 3 led-uri puternice baterii reincarcabile incarcator priza si auto
Când vine vorba de activități în aer liber, lucrul la proiecte în întuneric sau orice altă situație care necesită iluminare practică și portabilă, o Lanterna pentru Cap cu 3 LED-uri Puternice este un instrument indispensabil. Această lanternă inovatoare vă permite să aveți întotdeauna mâinile libere și să beneficiați de lumină puternică oriunde mergeți. Lanterna pentru Cap este echipată cu 3 LED-uri puternice, care oferă o lumină clară și luminoasă . Această lumină puternică este perfectă pentru explorare în natură, activități sportive în aer liber, camping, pescuit, muncă la proiecte de reparații sau oricare altă situație în care aveți nevoie de iluminare suplimentară. Cu această lanternă, puteți avea întotdeauna o vedere clară asupra a ceea ce faceți. Principala caracteristică a acestei lanterne este faptul că se montează pe cap, lăsându-vă mâinile complet libere pentru a vă concentra pe ceea ce contează cu adevărat. Chiar și în situații în care trebuie să țineți obiecte în mână sau să efectuați sarcini detaliate, lanterna pentru cap vă va ilumina calea fără efort. Această lanternă este alimentată de baterii reincarcabile, ceea ce înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la înlocuirea constantă a bateriilor. Odată cu achiziția, veți primi și un încărcător de priză și un încărcător auto, astfel încât să puteți reîncărca lanternă în orice moment și oriunde aveți acces la o sursă de alimentare. Acest aspect economisește nu numai bani, dar și resursele planetei. Lanterna pentru Cap are un design confortabil și ajustabil, astfel încât să se potrivească perfect capului dumneavoastră, indiferent de dimensiune. Curelele elastice sunt moi și plăcute la purtat, fără a provoca disconfort. Ajustarea este simplă și rapidă, permițându-vă să vă adaptați lanternă pentru o potrivire perfectă. SPECIFICATII: Lanterna frontala cu montare pe cap - 3 LED-uri puternice - Culoare rece a luminii - Raza maxim 300 metri in camp deschis - Acumulatori ce au o autonomie intre 8-10 ore - Marimea este universala - 2 acumulatori inclusi + incarcatoare

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!