MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Lanterna reincarcabila LED COB T-80


Lanterna reincarcabila LED COB T-80

Lanterna reincarcabila LED COB T-80
Lanternele cu LED-uri sunt economice si confera puterea de a lumina o suprafata foarte mare. Sunt comode in ultilizare si transport, avand atasata o curea ce poate fi tinuta pe umar. Acestea isi gasesc utilitatea intr-o multitudine de activitati: la pescuit, in curte si gradina, in masina, in actiuni de cautare si salvare, paza si securitate, la reparatii, service auto, in camping sau alte drumetii. Eficienta luminii lampii (lm / w): 70 Indicele de redare a culorilor (Ra): 80 Suport Dimmer: Nu Durata de viata (ore): 10000 Tensiunea de intrare (V): 3.7 Fluxul luminos al lampii (lm): 300 Unghiul fasciculului (°): 120 Temperatura de lucru (℃): -30 - 50 Autonomie: 10 ore, lumina slaba 30 ore Materialul corpului lampii: ABS Rating IP: Ip44 Certificare: EMC, RoHS Sursa de lumina: LED LED: 5W LED + 3W COB Lumen: 300 LM Tipul bateriei: baterie reincarcabila 20000mAh Marimea produsului: 175x95x135mm Mod: puternic-slab- stroboscopic- Off CULORI: NEGRU GALBEN / NEGRU ROSU/ NEGRU VERDE ( IN FUNCTIE DE STOC)

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!