MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Lanterna reincarcabila MH818C portabila


Lanterna reincarcabila MH818C portabila

Lanterna reincarcabila MH818C portabila
Lanterna LED MH818 este o opțiune excelenta de iluminare pentru cei carora le place sa mearga la picnic, drumetii, pescuit. De asemenea, este ideal pentru amplasarea in gradina sau in casa ca sursa de iluminat autonom. Lanterna functioneaza doar pe baterii. Caracteristici ale lanternei LED MH818: Panou solar pentru incarcarea felinarului; NumAr de moduri: 5 (3 frontale – intens, moale, stralucitor si 2 laterale – intens si soft); Alimentare: baterie incorporata de 1000 mAh; Durata de viata a bateriei: 5 ore; Capacitate de incarcare atat de la soare, cat si prin USB; Timp de incarcare de la retea: 3-5 ore; Raza de iluminare: pana la 500 m; Material corp: plastic ABS; Suportul metalic potrivit pentru agatat; Greutate: 283 g; Dimensiune: LxLxH 175x83x118 mm.

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!