MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

LED Bar 180W 12V-24V 80 cm 60 led x 3w


LED Bar 180W 12V-24V 80 cm 60 led x 3w

LED Bar 180W 12V-24V 80 cm 60 led x 3w
Bara LED auto Off-Road (180W) asigura o acoperire cat mai buna a unghiului ce trebuie luminat si se potriveste perfect aproape oricarui tip de autoturism, SUV, 4X4, TIR sau camion. Carcasa este alcatuita din aluminiu, ceea ce confera produsului rezistenta sporita la socuri, apa si praf. Datorita acestor proprietati Bara LED poate fi utilizata in ploaie si in medii grele de lucru (praf, noroi, etc) si poate fi foarte folositoare pentru utilaje sau ambarcatiuni. LED Bar 180W 12V-24V 80 cm este o lampă pentru vehicule cu o putere de 180W, ce poate fi alimentată de la 12V până la 24V. Este echipată cu 36 de leduri de 5W, având o lungime de 80 de centimetri, oferind o lumină puternică și uniformă, perfectă pentru utilizare în condiții de vizibilitate scăzută, cum ar fi condiții de ceață, ploaie sau noapte. LED Bar-ul are o carcasă din aluminiu durabilă, protejată de praf și apă, cu o clasificare IP67, ceea ce o face ideală pentru utilizarea în medii dificile. În plus, este ușor de montat și poate fi folosit atât pentru autovehicule cât și pentru alte tipuri de vehicule, cum ar fi motociclete sau bărci. Cu ajutorul tehnologiei LED, această lampă consumă mult mai puțină energie decât alte tipuri de lămpi, ceea ce o face o opțiune ecologică și economică. În plus, LED-urile oferă o durată de viață mai lungă decât alte tipuri de becuri, ceea ce înseamnă că nu va trebui să înlocuiți lampa foarte curând. SPECIFICATII: - Tensiune de operare: 12-24V - Chip Tip: CREE*60 - Clasa protectie: IP 68 - Culoarea carcasa: Negru - Temperatura culoare lumina: 6000K ~ 6500K - Material: aliaj aluminiu - Material pentru lentile: Policarbonat (rezistenta mare la socuri mecanice si termorezistenta) - Unghi lumina: spot beam - Durata de viata: > 30000 de ore Putere: 180w Dimensiune: 80 cm Luminozitate: 10,800 lumeni Numar leduri: 60x3W CONTINUT PACHET: 1 x proiector 180w 1 x sistem prindere

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!