MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

LED Bar 4D 720 Lumeni cu Acumulator


LED Bar 4D 720 Lumeni cu Acumulator

LED Bar 4D 720 Lumeni cu Acumulator
Proiectorul LED auto este accesoriul esențial pentru pasionații de off-road, vânătoare, pescuit și multe altele. Adaptabil pentru o varietate largă de vehicule și echipamente, de la autoturisme la camioane, utilaje și ambarcațiuni, acest proiector LED este versatil și robust. Cu posibilitatea de a alege din diferite dimensiuni, se potrivește cu ușurință în diverse locuri de instalare. Fabricat cu tehnologie de ultimă oră, nu numai că oferă o iluminare excelentă, dar se mândrește și cu o durată de viață impresionantă. Indiferent de aventura ta, acest proiector LED te va lumina pe parcurs. Tip produs: Lampa de lucru Numar surse de iluminare: 60 Tip bec: LED Putere bec :40 W Tip lumina: Rece Flux luminos: 10 lm Dimensiune (cm): 17 x 2

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!