Maner drujba MX734 universal 5200 (CORN)


Maner drujba MX734 universal 5200 (CORN)

Maner drujba MX734 universal 5200 (CORN)
Mânerul universal pentru drujbă MX734, model 5200 (CORN), este o piesă esențială pentru oricine caută să își îmbunătățească controlul și manevrabilitatea uneltei de tăiere. Proiectat special pentru a fi compatibil cu o gamă largă de modele de drujbe din seria 5200, acest mâner oferă un nivel superior de confort și siguranță în utilizare, indiferent de intensitatea sau durata lucrărilor efectuate. Fabricat din materiale durabile și rezistente la uzură, MX734 este conceput să facă față celor mai solicitante condiții de lucru. Structura sa robustă asigură o prindere fermă și stabilă, reducând oboseala utilizatorului și oferind un control precis asupra drujbei. Designul ergonomic al acestui mâner, cunoscut sub denumirea de „CORN”, permite o prindere naturală și confortabilă, ceea ce îl face ideal pentru utilizări îndelungate sau lucrări dificile în mediul exterior. Un alt punct forte al mânerului MX734 este versatilitatea sa. Fiind un produs universal, poate fi montat cu ușurință pe diferite modele de drujbe din gama 5200, fără a necesita modificări complicate. Instalarea este rapidă și simplă, permițând utilizatorilor să își repună rapid drujba în funcțiune, în cazul în care mânerul original s-a deteriorat.

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!