MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Manusa din panza anti-termica de bucatarie


Manusa din panza anti-termica de bucatarie

Manusa din panza anti-termica de bucatarie
Manusa din panza anti-termica de bucatarie Manusa de protectie impotriva caldurii va poate ajuta atunci cand preparati un gratar sau chiar si o friptura la cuptor. Manusa va va proteja de temperaturile ridicate si veti putea manevra cu usurinta orice obiect abia scos din cuptor. Caracteristici generale: - ofera protectie foarte mare, de pana la 540 grade Fahrenheit, pentru ca dumneavoastra sa fiti protejat atunci cand umblati cu obiecte fierbinti - este de ajutor la prepararea gratarului, unde este necesara utilizarea flacarii deschise - se poate folosi si la aragaz, pentru tavi abia scoase din cuptor, sau cani cu ceai fierbinte - utilizand o astfel de manusa, nu veti mai avea arsuri sau neplaceri atunci cand trebuie sa utilizati surse de foc ATENTIE! NU apucati cu manusa obiecte care au luat foc! *Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ și pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fața de produsele prezentate pe site. Echipa GAVE.RO"

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!