MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Masa laptop T668 multifunctionala reglabila


Masa laptop T668 multifunctionala reglabila

Masa laptop T668 multifunctionala reglabila
Masuta pliabila si reglabila pentru laptop T668 are un design elegant, ergonomic si practic. Se poate regla in diferite pozitii si unghiuri de inclinare, oferind astfel flexibilitate in utilizarea laptopului, confort si protejarea sanatatii dumneavoastra prin adoptarea unei pozitii corecte a corpului in momentul utilizarii. Masuta pentru notebook T8 este realizata din aliaj de aluminiu si dispune de doua coolere ce permit dispersia caldurii degajate de laptop. Piciorusele masutei sunt realizate din plastic rezistent cu sistem de reglare ce permit o rotatie de pana la 180 de grade. Specificatii: – suporta laptopuri de pana la 17 inch – dimensiunile platformei: 42 x 27 cm

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!