MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Masa plianta pentru camping gradina alb


Masa plianta pentru camping gradina alb

Masa plianta pentru camping gradina alb
Masa cu inaltime reglabila pliabila si portabila pentru camping, excursii cu cadru durabil Setul nostru de camping contine o masa pliabila. O puteti folosi pentru excursii, camping, dar si acasa la terasa cand va adunati cu prietenii. Masa poate fi reglat la 3 nivele de inaltime, astfel poate fi confortabil atat pentru adulti cat si pentru copii. Pe masa gasiti doua manere ca sa-l puteti prinde cu usurinta in stare pliata. Dimensiuni: -blat masa: 60,5×120 cm -inaltimea blatului de la sol (reglabil): 54.5 cm, 61,5 cm, 70 cm -material blat masa: MDF laminat -capacitatea mesei: 30 kg CARACTERISTICI GENERALE Sport Drumetie Pescuit Camping Tip produs Set Tip piese Pliabile Material structura Metal Material Metal Textil MDF Functii Pliabil Greutate maxima suportata 80 Kg Culoare Alb/Argintiu Lungime 120 cm Latime 60.5 cm Inaltime 70 cm 54.5 cm Diametru 134 cm Greutate 6.9 Kg Dimensiune masa (cm) 120 x 60

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!