Masina de facut baloane din sapun 220V putere 60 W


Masina de facut baloane din sapun 220V putere 60 W

Masina de facut baloane din sapun 220V putere 60 W
Masina de facut baloane, 60 W, este folosita in discoteci, baruri ,terase, la nunti sau alte evenimente si creeaza o atmosfera spectaculoasa si atragatoare, se poate folosi de asemenea la petreceri diverse sau pentru amuzamentul copiilor dumneavoastra. Specificatii: Aproximativ 500-700 de baloane/min; Distanta de aruncare 5-10 m (in functie de inaltimea pozitiei si de curentii de aer din incapere); Durata de viata a baloanelor 15-35 sec; Durata de viata a masinii aproximativ 8.000 de ore; Are suport reglabil pentru fixarea la inaltime Produce baloane de sapun cu cu ajutorul jetului de aer care trece prin orificii, alimentate cu lichidul special; Se poate folosi atat in exterior, cat si in interior; Poate umple o camera de 30 mp in doar cateva secunde; Carcasa exterioara metalica, de cea mai buna calitate; Putere: 60 W; Dimensiuni: 25 x 24 x 22 cm; Adaugă magie și distracție oricărui eveniment cu această mașină de făcut baloane din săpun, un dispozitiv puternic și ușor de utilizat, perfect pentru a crea o atmosferă de vis la petreceri, evenimente sau jocuri în aer liber. Cu o putere de 60W și alimentare la 220V, această mașină asigură o producție continuă și abundentă de baloane, transformând instantaneu orice spațiu într-un tărâm al bucuriei și veseliei.

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!