MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Masina de tuns animale DC-12 ZOOFARI 10W


Masina de tuns animale DC-12 ZOOFARI 10W

Masina de tuns animale DC-12 ZOOFARI 10W
Aparatul de tuns DC12 este dotat cu lame din otel inoxidabil si se poate folosi pentru orice tip de par, astfel va puteti tunde cainele sau pisica cu usurinta, indiferent de talie. Aparatul dispune de un motor cu puterea de 10W, reglaje pentru lame si o forma ergonomica, pentru o utilizare practica si cat mai eficienta. Caracteristici: Model: DC-12 Putere: 10W Tensiune: 230V, 50-60Hz Alimentare: sursa Lame din otel inoxidabil Capete interschimbabile: 3, 6, 10, 13 mm Motor silentios Design prietenos Fiabilitate si rezistenta, confort sporit in utilizare Functionare stabila Material: metal Dimensiuni: 16.3 x 5.5 cm

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!