Masina de tuns Aorlis AO 50003 reincarcabila 3W CU 5 capete interschimbabile


Masina de tuns Aorlis AO 50003 reincarcabila 3W CU 5 capete interschimbabile

Masina de tuns Aorlis AO 50003 reincarcabila 3W CU 5 capete interschimbabile
Masina de tuns Aorlis AO-50003 este un instrument de ingrijire personala versatil si eficient, proiectat pentru a oferi tunsori precise si personalizate in confortul casei tale. Cu o putere de 3W si 5 capete interschimbabile, aceasta masina de tuns este perfecta pentru a-ti crea diferite stiluri de tuns si pentru a-ti mentine aspectul impecabil. Un aspect remarcabil al acestei masini de tuns este versatilitatea sa, oferindu-ti posibilitatea de a tunde parul de pe cap, de pe fata si de pe corp. Cele 5 capete interschimbabile includ diferite lungimi si stiluri de taiere, permitandu-ti sa ajustezi tunsul in functie de preferintele tale personale. Indiferent daca iti doresti un tuns scurt si uniform sau un tuns mai lung si texturat, aceasta masina de tuns iti ofera flexibilitatea de a obtine rezultatele dorite. Aparatul profesional Aorlis va va ajuta sa realizati tunsoarea dorita fara a mai merge la saloanele profesionale sau frizeriile de cartier. Il puteti folosi cu usurinta avand alimentator ce permite incarcarea lui si utilizarea fara fir. Caracteristici: Model: AO-50003 Utilizare: tundere, stilizare coafura, conturare Putere: 3W Tensiune: DC5V Alimentare: cablu USB 5 capete interschimbabile: 1, 2, 3, 4, 5 mm Acumulator reincarcabil: 1200mAh Timp de incarcare: 2 ore Timp de operare: 90 minute utilizare continua Lama din otel inoxidabil Impermeabilitate Utilizare fara fir Design elegant si ergonomic Material: ABS, otel inoxidabil Dimensiuni (L x l): 15.5 x 4.1 cm

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!