MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Masina de tuns cu acumulator Surker HK-7068


Masina de tuns cu acumulator Surker HK-7068

Masina de tuns cu acumulator Surker HK-7068
Descriere Aparatul de tuns are un design foarte placut si este durabil in timp. Este foarte usor de utilizat de catre toate persoanele ce doresc o tunsoare sau retusuri ale parului . Caracteristici: 2 dispozitive de taiere (3/6 mm si 9/12 mm); 5 niveluri de ajustare (prin rotire); lame din otel inoxidabil de cea mai buna calitate; LED indicator pornit si pentru stare de incarcare. timp de incarcare 8 ore; timp de utilizare 40 min.; poate fi folosita atat in mediu uscat cat si sub dus; Pachetul contine: 1 x masina de tuns; 2 x dispozitive de taiere; 1 x incarcator; 1 x pieptan; 1. x periuta de curatare; 1 x ulei pentru intretinerea lamelor.

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!