MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Masina de tuns parul si barba VGR V-999


Masina de tuns parul si barba VGR V-999

Masina de tuns parul si barba VGR V-999
Material lamei: oțel inoxidabil Interval de tăiere: 0,25 – 6 mm (cu/fără pieptene de ghidare) 2 setări de viteză Timp de funcționare 120 min 1,5 ore Timp de încărcare (0-100%) 4 setări de lungime (1,5/3/4,5/6 mm) LED Indicator 600mAh Baterie cu litiu Putere motor: 5400?500RPM Acest dispozitiv este un plus inteligent la rutina ta de dimineață sau de seară. Acest aparat de tuns pentru îngrijirea părului oferă o funcționare rapidă și lină și este alimentat de tehnologia litiu-ion. Puterea motorului: 5400-500 RPM Acest model are mai multe lungimi de atașamente, un dispozitiv de tuns detaliu pentru retușuri, face ca experiența de tunsoare să fie netedă.

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!