Masuta laptop reglabila si pliabila X8, cu suport pentru mouse


Masuta laptop reglabila si pliabila X8, cu suport pentru mouse

Masuta laptop reglabila si pliabila X8, cu suport pentru mouse
Stand, suport laptop reglabil si pliabil X 8, suport pentru mouse Masuta pliabila, cu inaltime reglabila, pentru laptop sau notebook realizata din aliaj de aluminiu ce permite disiparea caldurii degajate de laptop. Picioare din plastic rezistent cu sistem de reglare, care permite rotirea pana la 180 grade. Se poate regla in diferite pozitii si unghiuri de inclinatie, oferindu-va astfel flexibilitate in utilizarea laptopului, confort si protejarea sanatatii dumneavoastra prin adoptarea unei pozitii corecte a corpului in momentul utilizarii (va protejati coloana vertebrala, incheieturile mainilor, ochii, etc.) Platforma dispune de suport tip margine inaltata ce nu va permite alunecarea laptopului a notebookului dumneavoastra. Suporta laptopuri de pana la 17 inch. Dimensiunile: ~ 380 x 260 x 40~520 mm;

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!