MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Microfon WS-858 Karaoke Wireless cu Bluetooth cu Boxa inclusa


Microfon WS-858 Karaoke Wireless cu Bluetooth cu Boxa inclusa

Microfon WS-858 Karaoke Wireless cu Bluetooth cu Boxa inclusa
Microfon Karaoke Wireless cu Bluetooth WS-858 cu Boxa inclusa Acest microfon are un aspect chic si dispune de butonare pentru ajustare: inalte/ bass/ volum/ Pr/ Reverb. Capul microfonului este dotat cu 3 functii de reducere a zgomotului pentru evidentierea vocii. Pe langa aspectul cochet al microfonului, acesta dispune si de functii multiple care il fac util pentru mai multe intrebuintari, cum ar fi: boxa bluetooth, karaoke, audio, inregistrare muzica, interviuri, podcast-uri etc. Caracteristici generale: - Butoane pentru ajustare: Inalte / Bass / Volum / Pr / Reverb - Microfon bluetooth fara fir, 2 in 1, fara fire aditionale - Capul microfonului are trei functii de reducere a zgomotului, pentru a evidentia vocea - Compatibil iOS si android, tablete iPad si PC, bluetooth, etc. - Functii multiple: boxa bluetooth, karaoke, audio, inregistrare muzica, interviuri, podcast-uri si asa mai departe Specificatii tehnice: - Putere iesire: 5 W - Frecventa: 100 Hz- 10 kHz - Sunet maxim: 115 dB - Baterie 1800 mAh - Autonomie: 6 ore - Incarcare: DC 5V *Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ și pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fața de produsele prezentate pe site. Echipa GAVE.RO"

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!