MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Minge Zburatoare Transformabila In Disc


Minge Zburatoare Transformabila In Disc

Minge Zburatoare Transformabila In Disc
Cum poate fi o minge plata? Este Phlat Ball, discul care se transforma intr-o minge! Arunca discul ... prinde o minge ! E simplu, distractiv si te pune in miscare! Phlat Ball se transforma dintr-un frisbee intr-o minge atunci cand este aruncat ... ca nici o alta minge pe care ai vazut-o vreodata! Este flexibila, cu suprafata texturata si caracteristica sa principala este timpul variabil de transformare care adauga o surpriza distractiva jocului! Phlat Ball se transforma dintr-un disc cu diametrul de 23 cm intr-o minge cu diametrul de 15 cm.

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!