Mini boxa portabila cu extra bass RGB sunet 360 HD bluetooth Q YXB150


Mini boxa portabila cu extra bass RGB sunet 360 HD bluetooth Q YXB150

Mini boxa portabila cu extra bass RGB sunet 360 HD bluetooth Q YXB150
Mini boxa portabila cu extra bass si sunet 360°, ofera o experienta audio HD impresionanta. Dotata cu iluminare RGB si conectivitate Bluetooth 5.0, asigura o conexiune stabila si rapida. Designul compact si elegant, in culoare negru, este completat de portul USB Type-C pentru o incarcare rapida si convenabila. Ideala pentru muzica oriunde si oricand! Specificatii: Unitate de difuzoare: 1 x 66mm Conexiune: Bluetooth Interval de raspuns la frecventa: 150Hz-20KHz Putere de iesire: 8W*1 RMS Raport semnal-zgomot: ≥75dB Functia principala: tf i aux i tws i respirand lumina Canal: 1 Timp de joaca: 1,5h Depozitare extinsa: nu este acceptat Distanta eficienta: 10-20 de metri (conditii fara bariera) Format de redare: mp3 Materialul: plastic Dimensiunea aspectului: 130*130*130mm Greutatea: aproximativ 500g Versiunea Bluetooth: 5.0 Mod de alimentare: Baterie de litiu incorporata Alimentare: USB Capacitate de baterie incorporata: 1200 MA-2000 Ma

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!