MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Mini Camera QHQ36 senzor de miscare reincarcabila 5V WIFI


Mini Camera QHQ36 senzor de miscare reincarcabila 5V WIFI

Mini Camera QHQ36 senzor de miscare reincarcabila 5V WIFI
De ce sa alegi camera mini Q-HQ36 cu senzor de miscare? Ofera o acoperire completa si detaliata a mediului, asigurand ca fiecare unghi este monitorizat in mod constant. Este dotata cu infrarosu, acesta oferind videoclipuri clare chiar si in conditii de lumina reudsa. Aceasta va transmite imediat o notificare catre telefonul mobil atunci cand detecteaza o miscare. Suporta card de memorie (nu este inclus). Prezinta un unghi larg de inregistrare. Conectarea acesteia la reteaua dumneavoastra de WIFI permite accesul imaginilor in timp real, oferindu-va posibilitatea de a verifica si de a gestiona in mod eficient mediul monitorizat de oriunde si oricand. Cu alimentare prin cablu USB, adaptor inclus si un pachet complet de accesorii pentru fixare, instalarea si utilizarea camerei se fac intr-un mod rapid si simplu. Caracteristici: Material: ABS Compatibil cu Android si iOS Dimensiuni: 4.3 x 3.5 x 2.5 cm Capacitate de rezistenta a bateriei: 180 min Tensiune de incarcare: 5V/1A Baterie reincarcabila Culoare: alb Pachetul include: 1 x Mini camera 1 x Suport 1 x Cablu USB

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!