MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Mini cantar digital de bucatarie si pentru bijuterii AO-78371


Mini cantar digital de bucatarie si pentru bijuterii AO-78371

Mini cantar digital de bucatarie si pentru bijuterii AO-78371
Cantar digital generic 0,1~500g Potrivit pentru cântăriri precise Dimensiune: 12, 5 x 10,5 x 2 cm Culoare: argintiu Afișaj LCD cu lumină de fundal. Capacitate: 0.01~500g Valoarea diviziunii: Precizia este de 0,1 g, dar greutatea minimă de măsurare este de aproximativ 0,5 g, pentru toate cântarele digitale Afișare cu mai multe unități (g/tl/oz/ct) Funcție de autocalibrare. Funcția de tara. Sistem de protectie la suprasarcina. Oprire automată (implicit): 60 de secunde oprit Alimentat de: 2 baterii AAA de 1,5 V (baterii NEincluse) Conținutul pachetului: Cutie de carton Cântar electronic 2x baterie (AAA) (baterii NEincluse) Manualul utilizatorului

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!