MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Mini lampa UV led Aorlis AO 78035 putere 6W actionare per unghie


Mini lampa UV led Aorlis AO 78035 putere 6W actionare per unghie

Mini lampa UV led Aorlis AO 78035 putere 6W actionare per unghie
Descoperă secretul unghiilor perfecte cu Mini Lampa UV LED Aorlis AO-78035! Această lampă inovatoare combină tehnologia UV și LED pentru a usca gelul pentru tipsuri, smartforms sau fullcover, oferind unghilor tale rezultate profesionale într-o manieră ușoară și eficientă. Cu 6 diode LED ce emit lungimi de undă de 365+405nm, această lampă cu o putere maximă de 6W oferă o uscare rapidă și precisă a gelului, garantând o manichiură de lungă durată și cu aspect impecabil. Alimentarea de tip USB adaugă un nivel de conveniență, permițându-ți să folosești lampa în orice moment și oriunde ai nevoie. Designul miniaturizat și dimensiunile compacte de 70x60x75mm fac această lampă ușor de transportat și potrivită pentru utilizarea atât acasă, cât și în saloanele de înfrumusețare. Este practică și ușor de pornit, așa că nu vei pierde timp prețios în procesul de aplicare al gelului. Cu Mini Lampa UV LED Aorlis AO-78035, vei avea unghii perfecte și uscate într-o clipită! Pregătește-te să te bucuri de o manichiură impecabilă, fără bătăi de cap! SPECIFICATII: nr diode: 6 lungimi de unda: 365+405nm putere: max 6W alimentare de tip USB dimensiuni: 70x60x75mm

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!