MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Mixer cu bol din inox putere 350 W 2L inox 7 trepte de Viteze


Mixer cu bol din inox putere 350 W 2L inox 7 trepte de Viteze

Mixer cu bol din inox putere 350 W 2L inox 7 trepte de Viteze
Mixerul are 7 viteze, vine impreuna cu un set de accesorii cu palete lamelare si carlige pentru framantare pentru a putea sa faci creme, sa bati frisca, maioneza sau aluatul preferat asa cum iti doresti. Incearca azi mixerul si surprinde-i pe toti cu veleitatile tale culinare! - Cu acest mixer vei castiga nu numai timp, dar veti putea sa va imbogatiti meniul cu tot felul de retete noi. Si asta pentru ca puterea de 350 W, reglabila in 7 trepte de viteza, se imbina perfect cu multitudinea de functii pe care mixerul le indeplineste cu usurinta. - Descopera placerea prepararii prajiturilor fara efort, datorita bolului sau autorotativ cu capacitate de 2 L. Accesoriile esentiale sunt intotdeauna la indemana cu cele doua teluri din otel inoxidabil si cele doua carlige pentru a bate albusuri de oua, frisca sau pentru a framanta aluat. Specificatii - Putere 350 W - 7 Trepte de viteza - Capacitate Bol 2 L - Palete din Otel Inoxidabil - Functie Turbo - Carcasa ABS + Inox - Maner Ergonomic - Alimentare 220 - 240 V - Design Clasic Caracteristici: Material carcasă: PP Motor: Motor din cupru Material cablu de alimentare: cupru 7 viteze, putere 350W, BOL DIN INOX DE 2L 2 buc palete cu înveliș metalic 2 buc cârlige cu înveliș metalic

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!