Mixer electric pentru lapte si perie pentru spalat pahare AO 78200


Mixer electric pentru lapte si perie pentru spalat pahare AO 78200

Mixer electric pentru lapte si perie pentru spalat pahare AO 78200
Mini Mixer ideal pentru amestecul cafelei si baterea oualor, spalarea paharelor, Aorlis AO-78200. Ideal pentru a amesteca in lapte pentru al obtine spumos, in cappuccino, cafea nes, cafea cu lapte. Dureaza doar 15 - 20 de secunde pentru a crea o spuma cremoasa. Portabil: luati-l cu dvs. in timpul vacantelor sau al excursiilor sau camping, etc. Flexibil si usor de manevrat, sarma din otel inoxidabil, iar corpul este realizat metal. Buton simplu de pornire / oprire pentru o functionare usoara, mini mixerul nu va deteriora vasele in timpul functonarii. Usor de curatat cu o carpa umeda. Functioneaza cu 3 baterii tip AAA. Pachetul include: 1x Mini mixer electric 1x tija pentru spumare 1x tija pentru curatat paharele 1x suport

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!