MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Moara CRAFT TEC cuva mare pentru furaje si cereale nr 4 MX426


Moara CRAFT TEC cuva mare pentru furaje si cereale nr 4 MX426

Moara CRAFT TEC cuva mare pentru furaje si cereale nr 4 MX426
Moara CRAFT TEC cu cuva mare pentru furaje și cereale nr 4 MX426 este un instrument esențial în domeniul agricol, proiectat pentru măcinarea și prelucrarea diferitelor tipuri de cereale și furaje pentru animale. Cu o construcție solidă și performanțe fiabile, această moară oferă soluția perfectă pentru producerea furajelor de înaltă calitate în fermele agricole sau în alte medii similare. Cu o cuva mare și o putere adecvată, moara CRAFT TEC nr 4 MX426 poate procesa o varietate de materiale, inclusiv cereale, stiuleți și alte tipuri de furaje. Aceasta este dotată cu un sistem de măcinare eficient, care utilizează o combinație de role și ciocane pentru a zdrobi și a măcina materialele într-o textură fină și uniformă. Acest lucru asigură o digestie ușoară și eficientă pentru animale, contribuind la sănătatea și bunăstarea lor generală. Moara CRAFT-TEC cuva mare pentru furaje si cereale nr.4 MX426 pentru furaje și cereale nr. 4 este prevăzută cu cuțite și ciocanele pentru cele două operații de mărunțit furaje cât și pentru făină. Prin orificiul lateral se introduc coceni , lucerna și furajele ce doriți să le tocați. Prin orificiul de deasupra se introduc grăunțele pentru a efectua operația de morărit făina. Moara este prevăzută cu 4 site de 2,3,4,5 mm fermierul având posibilitatea de a le schimba în funcție de cât de mare dorește să fie granulația cerealelor. Pentru a se obține o făină mai fină trebuie să folosiți o sită mai mică iar pentru o făină cu o granulație mai mare se va folosi o sită cu găuri mai mari. Pentru aceasta moară există 4 tipuri de sită în funcție de nevoile dumneavoastră(2,3,4,5 mm). Moara o puteți atașa de un suport special sau pe o masă/banc. Este prevăzută cu talpă de susținere și șuruburi de prindere Conținut colet : - Moară nr.2 - 1 bucată; - Set 4 site de filtrare - 2,3,4,5 mm; - Cutie de transport/depozitare. Se pot achiziționa separat mai multe tipuri de site cu diametru orificiului de : 2/3/4/5/6/7/8 mm.

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!