MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Modulator auto RD B320 cu functie BT FM Handsfree USB


Modulator auto RD B320 cu functie BT FM Handsfree USB

Modulator auto RD B320 cu functie BT FM Handsfree USB
Transmiteti muzica si apelurile catre modulatorul FM al masinii dumneavoastra. Acesta ofera mai multe tipuri de conectivitate, astfel puteti reda melodiile preferate direct prin Bluetooth sau port USB. Caracteristici: Model: RD-B320 Conectivitate: Bluetooth, Radio FM, Handsfree, USB Versiune Bluetooth: V5.0 + EDR Aria de acoperire: 5m Frecventa FM: 87.5-108.0MHz Curent de lucru: 45mA, 12-24V Curent de iesire: 3.1A 2 x Slot USB Temperatura de operare: 0°C-60°C Material: ABS Sursa alimentare: bricheta Dimensiuni: 4.6 x 7.8 x 3.8 cm

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!