MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Nivela cu Bula de Aer Level Pro4 Multifunctionala cu Boloboc si Ruleta


Nivela cu Bula de Aer Level Pro4 Multifunctionala cu Boloboc si Ruleta

Nivela cu Bula de Aer Level Pro4 Multifunctionala cu Boloboc si Ruleta
Nivela LevelPro4 multifunctionala cu boloboc si ruleta Nivela multifunctionala Laser Level Pro 4 Laser Level Pro 4 reprezinta un accesoriu foarte util in trusa dumneavoastra de scule, oferind mai multe ustensile intr-una singura: nivela cu bula de aer pe toate axele, punct laser pentru trasarea la distanta, rigla din aluminiu, si ruleta. Nivela cu bula de aer asigura verticalitatea, orizontalitatea si unghiul de 45 de grade. Rigla din aluminiu este marcata pe o parte in inchi (8 inchi) si pe cealalta parte in centimetri (20cm) Ruleta cu autoblocare, cu o lungime de 4.92ft/1.5m Ruleta vine cu trei baterii AG13 preinstalate plus 3 baterii de rezerva

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!