MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Nivela LevelPro10 multifunctionala cu boloboc si ruleta


Nivela LevelPro10 multifunctionala cu boloboc si ruleta

Nivela LevelPro10 multifunctionala cu boloboc si ruleta
Nivela multifunctionala cu laser si ruleta Level PR10 Nivela cu laser Level PR10 este un dispozitiv universal care accelereaza si simplifica procesul de marcare cu o acuratete maxima. Nivela are o ruleta incorporata de 2,5 metri, are trei nivele standard de lichid si, cu ajutorul laserului, proiecteaza linii drepte. Nivela cu laser faciliteaza verificarea neuniformitatii straturilor si peretilor din beton sau lemn. Aceasta este un nivela usoara, cu care puteti efectua masuratori unghiulare, cum ar fi panta acoperisului, unghiul taieturii. Nivela cu laser este un instrument indispensabil in constructii, lucrari de reparatii. ; Specificatii: -Lungimea de unda a laserului: 650-680 nm -Material: plastic, aluminiu -Alimentare: baterie AG13 3 buc. -Marcajul de 16 centimetri -Built-in banda de masurare: 2,5 m -Trei nivele de bule -Dimensiuni: 19 x 6 x 3 cm *Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ și pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fața de produsele prezentate pe site. Echipa GAVE.RO"

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!