Oglinda cu doua fete pliabila cu iluminare My Fold Away


Oglinda cu doua fete pliabila cu iluminare My Fold Away

Oglinda cu doua fete pliabila cu iluminare My Fold Away
Oglinda pliabilă cu două fețe și iluminare My Fold Away este accesoriul ideal pentru rutina zilnică de înfrumusețare, combinând funcționalitatea practică cu un design elegant și modern. Această oglindă este concepută pentru a te ajuta să obții un machiaj perfect, îngrijirea pielii sau coafuri impecabile, oferindu-ți vizibilitatea și confortul de care ai nevoie. Cu două fețe, oglinda My Fold Away îți oferă o experiență completă. O față este de mărime normală, ideală pentru vizualizarea generală, în timp ce cealaltă față oferă o mărire de până la 10x, perfectă pentru detalii fine, cum ar fi aplicarea precisă a machiajului, pensatul sprâncenelor sau îngrijirea pielii. Această flexibilitate îți permite să schimbi rapid între o vedere generală și una detaliată, în funcție de nevoile tale. Oglinda cu doua fete pliabila cu iluminare My Fold Away factor de marire: 1x / 10x inaltime reglabila pana la 30 cm iluminare 3 compartimente functioneaza cu 4 baterii AA (neincluse)

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!