MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Oglinda Fan Miroir make-up cu LED ventilator si functie touch


Oglinda Fan Miroir make-up cu LED ventilator si functie touch

Oglinda Fan Miroir make-up cu LED ventilator si functie touch
Oglinda pentru make-up dispune de functie touch pentru ajustarea luminozitatii sau pentru ajustarea intensitatii ventilatorului, fiind astfel ajutorul ideal pentru un machiaj perfect. Cu ajutorul lumini LED cu intensitate reglabila care ofera o luminizitate contanta pe toata fata. O poti pune unde doresti si in ce pozitie ai nevoie datorita piciorului stabil. Este atat de simplu de folosit, incat iti va relaxa diminetile. Acum vei arata impecabil fara bataie de cap. Specificatii: - Lumina LED alba constanta - fara umbre. - Oglinda portabila 5X. - Baza stabila, care nu aluneca. - Sursa de lumina LED Long Life. - Acumulator rencarcabil prin USB 1000mAh. - Control touch - porniti lumina si o oprinti printr-o simpla atingere. -cu functia de racorire a fetei, care iti mentine pielea rece si iti usuca machiajul mai repede. -luminata, care iti mentine pielea rece si iti usuca machiajul mai repede. -dspune de un ventilator puternic, silentios, care distribuie o briza blanda la 360 de grade si iluminare placuta cu LED Pachetul contine cablu de incarcare USB care se conecteaza la orice mufa USB (Ex. incarcator telefon)

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!