Ondulator Automat fara fir 6 trepte de temperatura si afisaj LCD Incarcare USB


Ondulator Automat fara fir 6 trepte de temperatura si afisaj LCD Incarcare USB

Ondulator Automat fara fir 6 trepte de temperatura si afisaj LCD Incarcare USB
Ondulatorul automat fara fir va permite sa creati cu usurinta bucle perfecte libere sau stranse, economisind mult timp si efort! Baterie reincarcabila care poate fi folosita si pentru a incarca un telefon. Cu el iti vei coafa perfect parul oriunde te-ai afla! Este potrivit pentru excursii, iesiri, vacante si altele. Are un butoi din ceramica de turmalina profesionala, se incalzeste rapid si va ofera o stralucire neteda, masiva si bucle elastice, fara a va deteriora parul! Afisajul mare cu LED prezinta temperatura, directia si cronometrul clare. Acest ondulator se poate incalzi rapid, iar designul sau fara fir poate creste eficienta coafarii parului. Ondulatorul automat fara fir este echipat cu un strat ceramic care este bland cu parul atunci cand se onduleaza. Dispozitivul are o temperatura reglabila - 150-200 ℃ si o puteti selecta folosind butoanele de control de pe dispozitiv. Puteti alege atat temperatura, cat si directia de ondulare. Dispozitivul are un cronometru pentru curling automat 8-18s. Bateria incorporata de 5000 mAh litiu-ion permite utilizarea wireless extrem de convenabila. Intre timp, poate fi folosit si ca o baterie externa pentru a alimenta un alt dispozitiv - telefon mobil, tableta sau altele. Extrem de usor de utilizat! Doar apasati butonul si ondulatorul se va roti automat si va infasura sectiunea de par in camera de ondulare. Design usor si confortabil! Usor de transportat atunci cand calatoriti, va puteti ondula parul oricand, oriunde. Aveti o coafura perfecta oriunde va aflati cu ondulatorul automat fara fir! Beneficiile produsului: Usor si convenabil de lucrat Design usor, usor de transportat Combina - il poti folosi atat ca ondulator, cat si ca incarcator de telefon Acoperire ceramica Tehnologie inovatoare de ondulare Reglarea temperaturii Caracteristici : Capacitate baterie - 5000mAh Tensiunea bateriei-3.7V Baterie watt-ora - 9,25Wh Tip baterie - baterie reincarcabila litiu-ion Timp de incarcare - 3,5 ore Timp de utilizare - timp de utilizare continua de aproximativ 40 de minute Treapta de temperatura - 6 (150 ℃ 160 ℃ 170 ℃ 180 ℃ 190 ℃ 200 ℃ Tip de incarcare – cablu USB Dimensiunea articolului - 19 × 5,6 × 4,9 cm Temporizator Curling automat - 8-18 secunde.

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!