Ondulator profesional automat ceramica reglaj temperatura putere 100W Aorlis AO 50027


Ondulator profesional automat ceramica reglaj temperatura putere 100W Aorlis AO 50027

Ondulator profesional automat ceramica reglaj temperatura putere 100W Aorlis AO 50027
Descoperă puterea unui păr perfect ondulat cu aparatul profesional de ondulat, special conceput pentru a oferi bucle stilate și de lungă durată. Acest ondulator automat folosește tehnologia ceramică de ultimă generație pentru a asigura o distribuție uniformă a căldurii, protejându-ți părul în timp ce creează bucle perfect definite. Ideal atât pentru părul uscat, cât și pentru cel umezit, acest dispozitiv multifuncțional te ajută să obții bucle stilate, în stil "egg roll", cu un minim de efort. Datorită controlului precis al temperaturii, printr-un sistem de reglare cu buton rotativ, îți poți ajusta temperatura în funcție de nevoile părului tău, protejându-l de deteriorare. Cu o putere de peste 100 W, acest ondulator este ideal pentru un stil rapid și eficient, chiar și pentru cele mai groase șuvițe de păr. Aparatul este alimentat direct la priză și este compatibil cu voltaje de 110V și 220V, fiind perfect pentru utilizarea la nivel global. Specificații Tehnice: Material plăci: Ceramică Sursă de alimentare: Baterie reîncărcabilă Control temperatură: Prin buton rotativ Temperatură minimă: Sub 80°C Tensiune: 110V/220V Alimentare: Cu cablu, Plug American Putere: Peste 100W Pentru păr: Uscat și umed Acest ondulator este un must-have pentru oricine dorește să își schimbe rapid și ușor coafura, având garanția unor bucle sănătoase și rezistente, fără riscul de ardere a părului.

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!