MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Ondulator rotativ cu afisaj digital LCD ALBASTRU


Ondulator rotativ cu afisaj digital LCD ALBASTRU

Ondulator rotativ cu afisaj digital LCD ALBASTRU
Cablu rotativ. Potrivit pentru toate tipurile de păr. Protecții inteligente pentru bucle pentru bucle fabuloase și de durată ca un profesionist. Design deschis, cu curgere naturală, pentru bucle perfecte, fără stres. Afișajul digital al temperaturii, creând o experiență de stil personalizabilă evitând în același timp deteriorarea inutilă a căldurii. Specificații: Culoarea albastra.

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!