MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Ondulator rotativ profesional cu afisaj digital LCD Ceramic Rorting Curelr 1


Ondulator rotativ profesional cu afisaj digital LCD Ceramic Rorting Curelr 1

Ondulator rotativ profesional cu afisaj digital LCD Ceramic Rorting Curelr 1
Bucle automate: Acest ondulator automat este proiectat cu o placă ceramică cu încălzire rapidă, care poate atinge temperaturi de 210 ° C și menține cu precizie căldura în poziția dorită, oferindu-vă acces instantaneu la calitatea salonului. Folosește tehnologie avansată pentru a crea o experiență de stil relaxată, încurcată, care vă face părul mai ușor și mai rapid. Libertatea de rotație: design automat cu flux deschis, un cablu de alimentare la capătul ondulatorului, poate fi rotit la 360 de grade, potrivit pentru toate tipurile de păr, creând bucle perfecte. Afișaj digital al temperaturii: Puteți regla temperatura în funcție de buton Sigur de utilizat: Puteți seta timpul curlului în funcție de butoanele de pe ondulator. Dacă produsul este în modul de așteptare, acesta se va opri automat după o oră.

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!