MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Opritor roti auto reflectorizant pentru locul de parcare sau blocare roti


Opritor roti auto reflectorizant pentru locul de parcare sau blocare roti

Opritor roti auto reflectorizant pentru locul de parcare sau blocare roti
Opritor roti auto reflectorizant Culoare Negru Greutate: 2 kg Benzi reflectorizante puternice Pelicule reflectorizante galbene. Material: cauciuc vulcanizat Opritorul pentru roti este ideal pentru ca masina sa nu loveasca peretele sau poate fi folosit in locurile de parcare. Blocantul pentru rotile masinii se instaleaza usor prin 2 gauri cu suruburi M10 * 100 mm (nu sunt incluse) in pamant. Acest opritor masina este folosit cel mai adesea pentru marcajul locurilor de parcare si pentru protejarea colturilor sau chiar si pentru semnalizarea acestora. Opritorul de roți auto reflectorizant este un accesoriu esențial pentru securizarea și organizarea locului de parcare, asigurând o oprire precisă și sigură a vehiculului. Fabricat din materiale durabile și rezistente la intemperii, acest opritor este ideal pentru utilizare atât în parcările private, cât și în garaje, parcări subterane sau zone comerciale. Designul său robust previne deplasarea accidentală a mașinii, protejând atât vehiculul, cât și spațiul înconjurător de eventuale coliziuni sau deteriorări.

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!