MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Organizator rotativ de bijuterii


Organizator rotativ de bijuterii

Organizator rotativ de bijuterii
【DIMENSIUNEA PERFECTĂ】 -Dimensiunea potrivită dar poate deveni și un decor frumos. 【DESIGN ROTABIL】 -Stil modern simplu, cu oglindă și design cu patru straturi, rotație liberă de 360 ​​de grade. 【DEPOZITARE CLASIFICAT】 - Cutia de depozitare pentru bijuterii se potriveste cu inele, cercei, coliere, bratari, ceasuri si alte obiecte mici. 【MATERIALE DE ÎNALTĂ CALITATE】 - Tava este realizată din ABS, plasti melamină rezistent la zgârieturi, robustă și durabilă, oferă protecție suplimentară pentru bijuterii. SPECIFICAȚII GREUTATEA PRODUSULUI; 253G

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!